Bedrijfsfilm voor 25-jarig jubileum

Klantvraag

HEWU wou graag een bedrijfsfilm laten maken ter gelegenheid van hun 25-jarig jubileum. Dinand & Carmen zien dit als een waardevolle toevoeging aan hun jubileumviering waarbij zij de film kunnen laten zien aan hun partners, klanten en medewerkers en als een kans om het bedrijf online verder te promoten. HEWU zocht een partner die korte communicatielijnen biedt, de juiste sfeer kan creëren en prettig communiceert.


Oplossing

Samen met HEWU hebben we een plan van aanpak opgesteld. We begonnen met het nauwkeurig in kaart brengen van hoe de film zou worden ingezet. Vervolgens hebben we de verhaallijn ontwikkeld en deze verdeeld in verschillende hoofdstukken. Daarna hebben we het script opgesteld en zijn we gestart met de productie. Het was voor ons essentieel om het lokale karakter van HEWU te benadrukken en te laten zien dat het een klein en hecht team is dat samen aan prachtige projecten in de regio werkt.


Creatie

Het eindresultaat is een schitterende bedrijfsfilm die op de jubileumdag zelf met trots werd vertoond. Bovendien is de film online ingezet op de website van HEWU. Deze aanpak heeft niet alleen gezorgd voor een geslaagde presentatie tijdens het evenement, maar heeft ook bijgedragen aan de langetermijnzichtbaarheid en het online imago van HEWU, waardoor een breder publiek kon kennismaken met het bedrijf en zijn verhaal.


Resultaat

Dinand & Carmen
HEWU Bouw

Gewoon fijne mensen om mee samen te werken!

“Wij hebben Blender benaderd voor ons 25-jarig jubileum. Deze dag wilden we vieren met een video die we later ook zouden kunnen inzetten als promotiefilm. Tijdens onze samenwerking waren de lijnen erg kort. Daarnaast zijn het gewoon fijne mensen om mee samen te werken! Ze voelen de sfeer goed aan. Dit zorgde ervoor dat de video een realistisch en goed beeld van ons bedrijf uitstraalt. We hebben veel positieve reacties op de video gekregen!”

Hoe ga jij jouw verhaal vertellen?

Deel dit bericht

Scroll naar boven