“Video, daar ben ik toch veel te druk mee?”

BLENDERUPDATE #3

Na wat vertraging eindelijk weer een nieuwsbrief! De afgelopen weken waren behoorlijk hectisch, maar ook ontzettend mooi. We hebben een aantal prachtige klussen mogen uitvoeren en zelfs Maxima ontmoet tijdens één van onze opdrachten voor MAAN. Voor Heutink waren we vier dagen op pad met Team Blender en voor ONS Shared Service Centre gingen we zeven dagen door Oost-Nederland. We zijn ontzettend trots op wat we met ons team hebben kunnen produceren en kijken uit naar de mooie maanden die voor ons liggen, waarbij we met (hopelijk) heerlijk zomerweer veel projecten buiten gaan filmen.

Met vriendelijke groet,
Rick Duteweert


#SOCIALUPDATE


“Video, daar ben ik toch veel te druk mee?!”
Rick legt uit hoe wij je helpen!


GRATIS BRAINSTORMSESSIE

Je weet dat video een belangrijke marketingtool is, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen?
Meld je aan voor een vrijblijvende brainstormsessie. Dan gaan we samen kijken wat video kan betekenen voor jouw bedrijf of organisatie.

Zullen we binnenkort eens afspreken?


#MEETTHECREW

Joeri is mede-oprichter van Blender Media en onze Creative Director. Hij denkt in beeld en geluid en is helemaal gek van film maken.

Op kantoor zorgt hij voor de kwaliteitsbewaking. Er gaat geen productie de deur uit voordat Joeri zijn goedkeuring heeft gegeven. Joeri stuurt het team aan op creatief vlak en is betrokken bij elk concept dat de deur uit gaat. Op een draaidag staat Joeri achter de camera om het script om te zetten in filmische plaatjes. Met zijn ruime ervaring op het gebied van camerawerk en belichting zorgt hij er als cameraman voor dat onze beelden van je scherm af knallen.

Drie feitjes die je nog niet wist over Joeri:

✔️ Zijn grote verzameling blu-ray films blijft maar groeien.

✔️ Trotste vader van twee prachtige kinderen.

✔️ Heeft YouTube uitgespeelt als het gaat om belichtingstutorials.


#BLIJEKLANTEN

Ewald van 👓 Boertie Optiek:

We waren op zoek naar een videoproductiebedrijf dat ons kon voorzien van een kwalitatief sterke 💪 promotievideo.

Op advies van een marketing agent kwamen wij in contact met Blender. We zijn erg te spreken over de snelle service en de goede samenwerking!


#BLENDERFACT

Voordeel van ons werk is dat we ook wel eens op reis mogen. We hebben inmiddels met Blender al in heel wat landen mogen filmen.

Waar stuur jij ons naartoe?


Mogen wij jou ook blij maken met frisse videocontent?


“Hebben jullie een drone?” Joeri legt het je uit!

Deel dit bericht

Meer artikelen die je misschien interessant vindt...

Scroll naar boven