Hoe Blijkaartje zichzelf presenteert aan hun online doelgroep

Klantvraag

Blijkaartje, een groeiende leverancier van unieke wenskaarten, benaderde ons voor het creëren van een brandmovie en social content. Blijkaartje wilde zichzelf authentiek presenteren aan hun publiek en de gezichten achter het bedrijf laten zien, gekoppeld aan de diverse kaartthema’s.


Oplossing

Samen met Blijkaartje bedachten we om verschillende thema’s van de wenskaarten te verwerken in specifieke scènes. Een terugkerend element in hun marketinguitingen is confetti, en dat speelt een prominente rol in de videocontent. We hebben het in onze studio opgenomen, waarbij we een mix maakten van herkenbare momenten waarop een wenskaart van pas komt en medewerkers die confetti afschieten. De video brengt niet alleen een glimlach op je gezicht, maar geeft je ook een positief gevoel over het merk wanneer je deze hebt gezien.


Naast de brandmovie hebben we ook fragmenten uit de film gebruikt als losse snippets op sociale media. Op deze manier halen we meer rendement uit de brandmovie en kunnen we het op meerdere manieren inzetten. Dit noemen we content mapping, waarbij we de content strategisch hergebruiken voor diverse kanalen.


Creatie

Wij verzorgden de complete productie, inclusief concept, opnames en montage. De brandmovie en social media clips toonden het echte gezicht van Blijkaartje, inclusief het enthousiasme en de creativiteit die het bedrijf kenmerkt.

Confetti, kleurrijke kaarten en het team werden op een vrolijke en opvallende manier in beeld gebracht.


Resultaat

Anique Zetzema
Coördinator Blijkaartje

Een topper van een brandmovie.

“Blender heeft ervoor gezorgd dat wij hele gave promotiefilmpjes hebben en een topper van een brandmovie. Hiermee laten wij ons publiek kennismaken met de medewerkers achter Blijkaartje in combinatie met de kaartthema’s. Mensen zien ons zoals we écht zijn!”

Waarom Blender Media?

“De samenwerking met Blender Media was in één woord TOP! Er werd echt naar onze wensen geluisterd, en onze ideeën werden vol enthousiasme en op een professionele wijze gerealiseerd. De professionaliteit was direct zichtbaar. Zij kunnen iets wat we zelf niet kunnen.”

Hoe ga jij jouw verhaal vertellen?

Deel dit bericht

Scroll naar boven