De contentspecialist in Salland

Wil je weten wat sterke content kan betekenen voor jouw bedrijf, organisatie of product?

Kies voor een Blender contentmix

Ben je op zoek naar een one-stop shop voor al je beeldcontent? Van video tot fotografie, van podcast tot livestreaming, Blender Media ontzorgt je volledig. We zijn beeldmakers die samen met jou de perfecte mix creëren, afgestemd op jouw strategie en doelgroep.

Contentmapping

Bij contentmapping produceren we niet alleen het volwaardige primaire eindproduct, bijvoorbeeld een bedrijfsfilm, maar ook meerdere secundaire eindproducten. Of het nu gaat om een campagne of productlancering, wij zorgen ervoor dat je uit één enkele investering maandenlang relevante en boeiende content kunt genereren. Dit leidt tot een verhoogde "return of investment" en maximaliseert de impact van je marketingstrategie op de lange termijn.

Contentstrategie

Een effectieve contentstrategie is de sleutel tot consistentie en impact in je marketing. Het gaat verder dan alleen het vullen van je contentkalender; het omvat het plannen en uitwerken van een diverse mix van contenttypes, afgestemd op je doelstellingen en doelgroep. Met onze strategische aanpak en uitgebreide dienstenportfolio, waaronder fotografie, video, podcast, livestreaming en social media advertenties, helpen we je om je contentdoelen te bereiken en je merk op de kaart te zetten.

Deze klanten gingen je voor

1516648856166

Vera Wolterink

Communicatie Sportbedrijf Raalte

"Blender heeft ons voorzien van een sterke bedrijfsvideo, waar we later een headervideo en meerdere korte clips voor onze social media uithaalden. Een multi-inzetbaar eindproduct waar we erg tevreden mee zijn."

Bekijk onze klantcases

Scroll naar boven