Foto strippenkaart

Wij verzorgen de volledige fotografie van jou mooiste projecten

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig. We spreken een aantal projecten af die we voor jullie vastleggen, zowel vanaf de grond als vanuit de lucht. Afhankelijk van het type projecten en of ze binnen, buiten of beide plaatsvinden, zijn we per project één of meerdere uren op locatie. Jullie vragen de klant om toestemming en wij regelen de rest.

Klanten die gebruik maken van de strippenkaart leveren gedurende het jaar meerdere projecten tegelijkertijd aan, zodat we deze op één dag kunnen vastleggen. Je koopt de fotografie voor je projecten van tevoren bij ons in en krijgt, afhankelijk van het aantal projecten, een mooie korting.

Prijscalculator

Projectfotografie Kostenberekening
Investering bruto: €0.00
Korting: 0% (€0.00)
Investering netto: €0.00

Wat zijn de voordelen?

Naast dat het financieel een goede deal is, ontzorgen we je ook volledig. Jullie vragen de klant om toestemming, wij ontvangen de contactgegevens en regelen alles verder. We leggen uit wat ons plan is en wanneer we langskomen, zorgen dat alles netjes is, bewerken de foto's, en je kunt ze downloaden via je eigen portal. Het enige wat je hoeft te doen, is ons in contact brengen met je klant.

Scroll naar boven