Hoe het ooit begon…

#BLENDERUPDATE

Afgelopen week hebben we uitgebreid stilgestaan bij ons 10-jarig bestaan. We hadden nooit gedacht dat we tien jaar later een goedlopend bedrijf zouden hebben met personeel en geweldige klanten. Daarom zijn we trots op wat we hebben bereikt en blij met de eigen manier waarop we dit hebben gedaan.Binnenkort zetten we weer een volgende stap om nieuwe diensten aan te kunnen bieden en te blijven groeien. Op naar de volgende tien jaar!


#BLENDER10

We begonnen ooit op de typische zolderkamer en lunchten met een simpel broodje de keukentafel bij onze ouders thuis. Gelukkig zijn die dagen voorbij…


GRATIS BRAINSTORMSESSIE

🤔 Je weet dat video een belangrijke marketingtool is, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen?

Meld je aan voor een vrijblijvende brainstormsessie. Dan gaan we samen kijken wat video kan betekenen voor jouw bedrijf of organisatie.

Zullen we binnenkort eens afspreken?


#BEDANKT

Waar zouden we zijn zonder onze mooie klanten, fijne samenwerkingen en prachtige klussen? Daarom willen we jullie persoonlijk bedanken. Hou daarom je brievenbus in de gaten!

En dat is nog niet alles! Wanneer we elkaar de komende maanden weer persoonlijk ontmoeten, brengen we ook een klein cadeautje voor jullie mee


#BLIJEKLANTEN

“Wij als Heutink waren zoekende naar een bedrijf dat willende was ons te ondersteunen in het schieten van vier corporate video’s, het was de bedoeling om diverse business units en werkmaatschappijen binnen onze holding zowel intern als extern te kunnen representeren.

Een aantal punten wat door ons als vrij aangenaam werd ervaren zijn de korte lijnen, no-nonsens aanpak en de creatieve inbreng op basis van co creatie. Wij kunnen zeker vermelden dat we de coöperatie met Blender Media als prettig en zeer positief hebben ervaren.”


“Heb ik een hele crew nodig voor opnames?“

Joeri legt uit hoe wij te werk gaan.


Deel dit bericht

Meer artikelen die je misschien interessant vindt...

Scroll naar boven