Hoe werkt feedback geven bij een videoproductie?

BLENDERUPDATE #4

In mei hebben we flink wat kilometers afgelegd, van Heinenoord tot aan Schiermonnikoog, Twente, de Achterhoek en Noord-Holland. Mooie klussen voor o.a. Eelerwoude, H2R+ en de Rabobank. Maar ook dichter bij huis hebben we Less2Care en sportbedrijf Raalte voorzien van nieuwe videocontent.

Ook waren we actief als sponsor van de buitenbioscoop ter ere van 900 jaar Raalte. Als echte filmfans was het vanzelfsprekend voor ons om iets met film te ondersteunen. Jong en oud hebben met veel plezier genoten van de geweldige films op het grote scherm. Het is prachtig om een bijdrage te kunnen leveren aan zulke mooie initiatieven.

Met vriendelijke groet, Rick Duteweert


#SOCIALUPDATE


Ook makkelijker nieuw talent aantrekken?

Joeri legt uit hoe wij je helpen!


#GOODVIBES

Ter ere van 900 jaar Raalte was er afgelopen weekend de buitenbioscoop in Raalte. Een mooi en succesvol initiatief waar wij trotse sponsor van waren!


GRATIS BRAINSTORMSESSIE

Je weet dat video een belangrijke marketingtool is, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen?
Meld je aan voor een vrijblijvende brainstormsessie. Dan gaan we samen kijken wat video kan betekenen voor jouw bedrijf of organisatie.

Zullen we binnenkort eens afspreken?


#BLENDERFACT

In de afgelopen jaren hebben we heel wat materiaal bij elkaar verzameld. We waren wel eens benieuwd hoeveel we daadwerkelijk hebben geproduceerd. Dus we zijn even in de statistieken gedoken 😉.

Mogen wij ook voor jou aan de slag?


“Hoe werkt feedback geven?”

Iedere videomaker gaat anders om met feedback,

Joeri legt je onze werkwijze uit.


TIPS&TRICKS – Wat is je deadline?

Werken met een deadline voor een videoproductie is essentieel omdat het een duidelijk doel biedt en helpt bij het organiseren van het project. Een deadline bepaalt wat er creatief mogelijk is omdat we ons moeten richten op haalbare doelen en prioriteiten moet stellen.

Daardoor zorgen we er voor dat we de deadline halen zodat jij de video op het juiste moment in je marketingstrategie kan inzetten.


Waarom zou je een instructiefilm laten maken?

Rick legt het je uit.


Mogen wij jou ook blij maken met frisse videocontent?

Deel dit bericht

Meer artikelen die je misschien interessant vindt...

Scroll naar boven