Hoe trek je nieuwe klanten naar je showroom?

Klantvraag

Zonwering Vloedgraven, een specialist op het gebied van zonwering, wilde hun prachtige showroom en professioneel advies beter onder de aandacht brengen. Veel potentiële klanten waren zich niet bewust van de mogelijkheid om in de showroom de diverse producten te bekijken en gepersonaliseerd advies te ontvangen.


Oplossing

Samen met Zonwering Vloedgraven bedachten we een plan voor zowel video- als fotocontent om hun website helemaal bij te werken. Door vooraf een lijst te maken van wat we wilden fotograferen en een script voor de video te schrijven, konden we content maken die op verschillende manieren kon worden gebruikt. Zo zorgden we ervoor dat alles er goed uitzag en dat de boodschap goed overkwam.

We werkten ook samen met hun websitebouwer om een speciale landingspagina te maken. Deze pagina was gekoppeld aan een artikel met QR-code in de lokale media. Door de QR-code te koppelen aan de landingspagina, konden we mensen direct naar hun website leiden, waardoor de kans groter werd dat ze geïnteresseerd raakten in wat Zonwering Vloedgraven te bieden heeft.


Creatie

Voor Zonwering Vloedgraven hebben we een contentmix gemaakt, bestaande uit een dynamische video en professionele fotografie. Met behulp van een script, de juiste figuranten voor de video en strakke fotografie hebben we de showroom en het adviesproces op een aantrekkelijke manier in beeld gebracht.

Dankzij een slimme combinatie van diensten konden we binnen slechts anderhalve dag een aanzienlijke hoeveelheid content produceren. Hierdoor hoefde de klant slechts één keer alles te regelen, en konden we het als geheel produceren. Dit scheelt tijd en geld.


Resultaat

Hoe ga jij jouw verhaal vertellen?

Deel dit bericht

Scroll naar boven