Klantverhalen

anique

Anique Zetzema

Coördinator Blijkaartje

Een topper van een brandmovie.

"Blender heeft ervoor gezorgd dat wij hele gave promotiefilmpjes hebben en een topper van een brandmovie. Hiermee laten wij ons publiek kennismaken met de medewerkers achter Blijkaartje in combinatie met de kaartthema's. Mensen zien ons zoals we écht zijn!"

Waarom Blender Media?

"De samenwerking met Blender Media was in één woord TOP! Er werd echt naar onze wensen geluisterd, en onze ideeën werden vol enthousiasme en op een professionele wijze gerealiseerd. De professionaliteit was direct zichtbaar. Zij kunnen iets wat we zelf niet kunnen."

youtube-video-thumbnail
1516648856166

Vera Wolterink

Sportbedrijf Raalte

Blender Media staat voor kwaliteit.

"Blender Media staat voor kwaliteit. Bij Sportbedrijf Raalte hebben we fijn met Blender Media samengewerkt. Een leuk en professioneel team vol creatieve ideeën om onze boodschap over te brengen bij de juiste doelgroep.

Blender heeft ons voorzien van een sterke bedrijfsvideo, waar we later een headervideo en meerder korte clips voor onze social media uithaalden. Een multi-inzetbaar eindproduct waar we erg tevreden mee zijn."

youtube-video-thumbnail
ewald

Ewald Diekman

Boertie Optiek

snelle service en een goede samenwerking.

"We waren op zoek naar een videoproductiebedrijf dat ons kon voorzien van een kwalitatief sterke promotievideo. Op advies van een marketing agent kwamen wij in contact met blender. We zijn erg te spreken over de snelle service en de goede samenwerking!"

youtube-video-thumbnail
daisy

Daisy van Beek

Moonchild Babyspa Deventer

Het contact was laagdrempelig, maar toch professioneel.

"Ik kwam bij Blender terecht omdat ik graag een professionele bedrijfsfilm wilde laten maken van mijn Babyspa. Het contact was laagdrempelig, maar toch professioneel. De crew is zeer kundig, zonder dat je direct met een enorme partij in zee hoeft. Met deze video hoop ik mijn bedrijf op de kaart te kunnen zetten!"

youtube-video-thumbnail
Ruud Marsman

Ruud Marsman

Co Owner Multilight

Een prestigeproject vastgelegd met video

"In opdracht van Het ZwolleFonds hebben we de binnenstad van Zwolle mogen aankleden met sfeervolle kerstverlichting. Voor ons niet alleen het grootste project ooit, maar ook nog om de hoek. Dit prestigeproject wilden we vastleggen met video in plaats van met foto’s, om de beleving beter te pakken. Daarvoor hebben 4 videoproducenten benaderd en uiteindelijk Blender Media de opdracht gegund."

Waarom Blender Media?

"Om twee redenen: het portfolio en hun enthousiaste houding met betrekking de opdracht. Voor ons was dat de overtuiging dat ze iets extra’s konden bieden. En dat is uitgekomen. We zijn heel blij met het resultaat en onze klanten reageren er ook heel positief op. Voor ons is de video een belangrijk instrument om ons te profileren.

Van storyboard tot oplevering, alles werd even professioneel aangepakt."

vimeo-video-thumbnail

Meer Blenderproducties zien?

Scroll naar boven