Klantverhalen

hewu foto

Dinand & Carmen

HEWU Bouw

Gewoon fijne mensen om mee samen te werken!

"Wij hebben Blender benaderd voor ons 25-jarig jubileum. Deze dag wilden we vieren met een video die we later ook zouden kunnen inzetten als promotiefilm. Tijdens onze samenwerking waren de lijnen erg kort. Daarnaast zijn het gewoon fijne mensen om mee samen te werken! Ze voelen de sfeer goed aan. Dit zorgde ervoor dat de video een realistisch en goed beeld van ons bedrijf uitstraalt. We hebben veel positieve reacties op de video gekregen!"

youtube-video-thumbnail
anique

Anique Zetzema

Coördinator Blijkaartje

Een topper van een brandmovie.

"Blender heeft ervoor gezorgd dat wij hele gave promotiefilmpjes hebben en een topper van een brandmovie. Hiermee laten wij ons publiek kennismaken met de medewerkers achter Blijkaartje in combinatie met de kaartthema's. Mensen zien ons zoals we écht zijn!"

Waarom Blender Media?

"De samenwerking met Blender Media was in één woord TOP! Er werd echt naar onze wensen geluisterd, en onze ideeën werden vol enthousiasme en op een professionele wijze gerealiseerd. De professionaliteit was direct zichtbaar. Zij kunnen iets wat we zelf niet kunnen."

youtube-video-thumbnail
1516648856166

Vera Wolterink

Sportbedrijf Raalte

Blender Media staat voor kwaliteit.

"Blender Media staat voor kwaliteit. Bij Sportbedrijf Raalte hebben we fijn met Blender Media samengewerkt. Een leuk en professioneel team vol creatieve ideeën om onze boodschap over te brengen bij de juiste doelgroep.

Blender heeft ons voorzien van een sterke bedrijfsvideo, waar we later een headervideo en meerder korte clips voor onze social media uithaalden. Een multi-inzetbaar eindproduct waar we erg tevreden mee zijn."

youtube-video-thumbnail
ewald

Ewald Diekman

Boertie Optiek

snelle service en een goede samenwerking.

"We waren op zoek naar een videoproductiebedrijf dat ons kon voorzien van een kwalitatief sterke promotievideo. Op advies van een marketing agent kwamen wij in contact met blender. We zijn erg te spreken over de snelle service en de goede samenwerking!"

youtube-video-thumbnail
daisy

Daisy van Beek

Moonchild Babyspa Deventer

Het contact was laagdrempelig, maar toch professioneel.

"Ik kwam bij Blender terecht omdat ik graag een professionele bedrijfsfilm wilde laten maken van mijn Babyspa. Het contact was laagdrempelig, maar toch professioneel. De crew is zeer kundig, zonder dat je direct met een enorme partij in zee hoeft. Met deze video hoop ik mijn bedrijf op de kaart te kunnen zetten!"

youtube-video-thumbnail

Meer Blenderproducties zien?

Scroll naar boven