Klantverhalen

tetske-299x299-1BW

Tetske Alferink

Adviseur Marketing & Communicatie Rabobank IJsseldelta

We zijn trots op onze video’s

“Blender Media heeft meerdere video’s voor ons gemaakt, waaronder zes social media spotjes voor onze ‘hardloopcampagne’. Hierbij maken we de vergelijking tussen een hardloopwedstrijd en hypotheekadvies. Met als doel: mensen informeren over de verschillende fases van een hypotheekaanvraag. En dat is gelukt. We zijn trots op het resultaat.”

Waarom Blender Media?

“Of ik Blender Media kan aanbevelen? Dat doe ik al regelmatig! Ze zijn onwijs flexibel, benaderbaar en professioneel. Als ik met een conceptvoorstel kom, dan verrassen ze me elke keer weer met de uitwerking ervan. Wat ik trouwens ook tof vind, is dat Joeri en Rick de mensen die in beeld komen echt op hun gemak stellen. Ze zijn zelf erg relaxt, waardoor anderen ook snel ontspannen. En heel fijn: het contact is zo laagdrempelig dat ik dingen gewoon kan afstemmen via een appje.”

Roel de Ruiter

Roel de Ruiter

Marketingmanager Maan Group

Onderscheiden en overtuigen met video

"We hebben een geweldig product ontwikkeld voor de tuinbouwbranche; de Growcoon. Om dit product te vermarkten gebruiken we testimonialvideo’s waar tuinders vertellen hoe ze het product gebruiken, en wat dit gebruik voor hun bedrijf betekent. Met video onderscheid je je al gauw en de overtuigingskracht is erg groot. Onze video’s zetten we wereldwijd in."

Waarom Blender Media?

"We spreken dezelfde taal. Een half woord is genoeg om een film te krijgen waar je blij van wordt. De lijnen zijn kort; en met korte klappen kom je ergens. Ze zijn praktisch ingesteld en kunnen snel schakelen. Oh, en niet te vergeten, de kwaliteit is gewoon erg goed."

Marissa Vierhout

Marissa Vierhout

Communicatie SWZ

Effectieve instructievideo’s

"Als woningcorporatie wil je je huurders zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom hebben wij video’s gemaakt die de bewoners helpen om op een toegankelijke manier, zelfredzaam een probleem op te lossen. Korte instructies over bijvoorbeeld het bijvullen en ontluchten van een radiator. Het voordeel van video is dat je de handeling ziet, en dat je de instructie kan stopzetten of terugkijken. En dat maakt het heel effectief."

Waarom Blender Media?

"What you see is what you get. Nuchtere jongens, vlot, dynamisch, geen blabla, gewoon prettig om mee samen te werken. Ze staan voor wat ze maken én toch open voor kritiek. Ze zijn toegankelijk en je kunt goed met ze overleggen. Daarnaast leveren ze kwaliteit die betaalbaar is. Voor een woningcorporatie, die er voor de huurders is, is dat natuurlijk best een belangrijk ding."

Jasper Hofman

Jasper Hofman

Hoofd Creatie Advice reclamebureau

Inhoudelijk en vakmatig op één lijn

"Burgerbitch maakt ‘Damn Tasty’ hamburgers. Ze zit in Amsterdam vlakbij de Johan Cruijff Arena, AFAS Live en het IMAX theater. En in dat IMAX adverteert Burgerbitch met bioscoopreclame die wij mochten maken."

Waarom Blender Media?

"Ze denken goed mee. Rick en Joeri kwamen met aanvullingen op het script en met suggesties voor de uitvoering. De jongens zijn daarnaast heel flexibel en dat maakt het werken met ze plezierig. Er is heel duidelijk een klik tussen Advice en Blender Media. We zitten inhoudelijk en vakmatig op één lijn. Daarnaast hanteren ze tarieven die aantrekkelijk zijn; belangrijk want het totaalplaatje moet wel interessant blijven voor onze klanten."

Ruud Marsman

Ruud Marsman

Co Owner Multilight

Een prestigeproject vastgelegd met video

"In opdracht van Het ZwolleFonds hebben we de binnenstad van Zwolle mogen aankleden met sfeervolle kerstverlichting. Voor ons niet alleen het grootste project ooit, maar ook nog om de hoek. Dit prestigeproject wilden we vastleggen met video in plaats van met foto’s, om de beleving beter te pakken. Daarvoor hebben 4 videoproducenten benaderd en uiteindelijk Blender Media de opdracht gegund."

Waarom Blender Media?

"Om twee redenen: het portfolio en hun enthousiaste houding met betrekking de opdracht. Voor ons was dat de overtuiging dat ze iets extra’s konden bieden. En dat is uitgekomen. We zijn heel blij met het resultaat en onze klanten reageren er ook heel positief op. Voor ons is de video een belangrijk instrument om ons te profileren.

Van storyboard tot oplevering, alles werd even professioneel aangepakt."

Meer Blenderproducties zien?

Scroll naar top