Eelerwoude - Plan E

youtube-video-thumbnail

Beschrijving

Eelerwoude werkt met passie aan een mooi en groen Nederland. Of het nu gaat om ingrijpende innovaties of praktische handelingen: vraagstukken over het landelijk gebied zijn de brandstof voor de specialisten van Eelerwoude. Als adviesbureau met veel regionale kennis staan ze middenin het spanningsveld tussen de ontwikkeling, inrichting en het beheer van het landelijk gebied.

Voor Eelerwoude produceerden wij de talkshow “Plan E: Natuurinclusief denken, kun je gelijk doen”. Met onderwerpen als natuurinclusieve leefomgeving, duurzame landbouw, biodiversiteit, klimaatbewust, energietransitie. Deze thema’s staan volop in de belangstelling, maar hoe pas je ze in de praktijk toeDaarover sprak tafelhost Peter Melis.

Deze talkshow is interessant voor zowel grondeigenaren als gemeenten, waterschappen, provincies, landgoedeigenaren, agrariër en woningstichting. Eigenlijk iedereen die een stukje grond (aarde) ontwikkelt, inricht en/of beheert. 

Als onderdeel van deze talkshow hebben we locatieitems geschoten die tijdens de live-show ingestart zijn. We zijn o.a. langs geweest bij boeren die natuurinclusiviteit hoog in het vaandel hebben staan en bij Twence waarbij de afvalwerker uitleggen hoe ze met natuurinclusiviteit omgaan.

Datum:

april 2021

Klant:
Opdrachtgever:

Eelerwoude

Type video:

Promotiefilm

Ook indruk maken met een effectieve video?

Scroll naar boven