Soms gaat er wel eens iets mis…

BLENDERUPDATE #6

Augustus stond voor ons traditiegetrouw in het teken van Stöppelhaene, en wat hebben we weer genoten van dit prachtige evenement! 🎥 Voor vijf dagen lang waren we met onze camera aanwezig om elk moment van dit feest van A tot Z vast te leggen.

Daarnaast waren we dit jaar ook met trots verbonden als sponsor van dit geweldige evenement. Misschien heb je onze gezichten wel voorbij zien komen op de grote LED-borden 😉

We zijn nu druk aan het werk om al het beeldmateriaal, ruim 700GB, te monteren tot een flitsende aftermovie.

Onze agenda stroomt langzaam vol voor de rest van het jaar met spannende projecten en nieuwe uitdagingen.

Heb jij ook een project waarover je eens wilt sparren? We staan voor je klaar. Op dit moment zijn we weer op volle capaciteit, 🔋 helemaal opgeladen en klaar om met frisse energie aan de slag te gaan.


#OEPS

😅 Soms gaat er wel eens iets mis…een tijd geleden is onze drone aangevallen door een vogel.🦅 Hierdoor viel de drone uit de lucht kapot op de tegels.

Dankzij het naleven van de geldende droneregels ter plaatse hebben we ergere schade aan de omgeving weten te voorkomen. En gelukkig zijn we goed verzekerd en voorzien van alle benodigde certificaten en vergunningen.

Inmiddels is de drone gefixed en met de vogel is het gelukkig goed afgelopen. 👍


#OFFICE

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

“Bij puur toeval! Ik had mijn pijlen gericht op één stage (niet heel erg slim), maar deze bleek na een intakegesprek toch niet te zijn wat ik wilde. Last-minute wist ik nog een plekje bij Blender te bemachtigen.

Na een leerzame en bovenal leuke stage heb ik mijn opleiding afgemaakt.

Helaas bleek het lastiger te zijn om een baan in deze sector te vinden dan verwacht. Zo besloot ik de video wereld achter me te laten en als ICT-medewerker aan de slag te gaan. Totdat ik op een dag een berichtje kreeg van Rick, met de opmerking dat ze op zoek waren naar een producent…”

Hoe bevalt het?

“Hoewel ik eerst goed heb moeten nadenken over mijn carrièreswitch, heb ik er geen seconde spijt van gehad! We zijn een jong, klein en hecht team dat blind op elkaar vertrouwt. Combineer dat met een goede dosis talent en humor, en je hebt een recept voor een bijzonder effectief bedrijf.”


Wil jij ook effectief promotiemateriaal?

Rick legt uit hoe wij je helpen!


GRATIS BRAINSTORMSESSIE

🤔 Je weet dat video een belangrijke marketingtool is, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen?

Meld je aan voor een vrijblijvende brainstormsessie. Dan gaan we samen kijken wat video kan betekenen voor jouw bedrijf of organisatie.

Zullen we binnenkort eens afspreken?


“Wanneer is mijn video af?”

Joeri legt uit hoe wij te werk gaan.


#MEETTHECREW

Milan is de editor van Blender Media. Vanachter zijn scherm (dat zo breed is dat we hem soms kwijt zijn) zet hij ons beeldmateriaal om in een krachtige edit. Milan versterkt het beeld met muziek, ondertiteling, graphics, animatie en een portie creatieve beeldovergangen.

Hiermee zet hij de sfeer neer passend bij de wensen van onze klanten. Het gestructureerd werken met oog voor detail kenmerken zijn handelswijze. Hij is dan ook niet voor niks onze chef database en archivering 😉.

Drie dingen die je nog niet wist over Milan:

✅ Heeft zoveel shortcuts ingesteld op zijn computer dat het op toveren lijkt.
✅ Woont in Vollenhove op een uur rijden van kantoor maar is nooit te laat.
✅ Heeft een lasermachine waarmee hij de mooiste creaties in hout en metaal graveert.


#SOCIALUPDATE

Deel dit bericht

Meer artikelen die je misschien interessant vindt...

Scroll naar boven