Stage AV medewerker

Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe AV stagiairs. Vind je het leuk om te filmen, om te monteren en om video te bewerken? Eigenlijk is het je passie…
Daarnaast ben je ook niet onbekend met Adobe programma’s zoals Premiere en After Effects? Hebben we een match?

Jouw functie
Op locatie ben je de camera-assistent, en je helpt met licht en geluid. Soms draai je ook zelfstandig. Je monteert video’s of bereidt deze voor.
Daarnaast kun je jezelf ontwikkelen op gebied van Motion Graphics en maak je logo- en titelanimaties. Zijn we met een nieuw concept bezig, dan denk je uiteraard mee. Want zo krijgen we de beste programma-ideeën.

Jouw opleiding/achtergrond

  • Je volgt een relevante mbo of hbo-opleiding. (minimaal MBO leerjaar 3)
  • Je hebt al enige ervaring met het maken van video’s
  • Je hebt gewerkt met Adobe Creative Suite
  • Je bent representatief

Jouw kans bij Blender Media
Je leert werken met een Panasonic EVA1 cinema camera, Canon L-serie zoomlenzen en cinemalenzen. Daarnaast maak je gebruik van moderne randapparatuur als gemotoriseerde sliders, gimbals en drones. Je werkt in een jong en dynamisch team. Flexibele werktijden en je eigen werkplek. Je kan veel praktijkervaring opdoen, je werkt voor lokale tot landelijke opdrachtgevers en je werkt aan onze eigen marketing. Stagevergoeding bieden we in overleg met jou.

Over ons
Wij zijn Blender Media, twee vakidioten en verslaafd aan beeld en beeldverhalen. Met onze passie voor film en animatie visualiseren we de boodschap van onze opdrachtgever zo helder, zo eerlijk en zo filmisch mogelijk. We zetten ons meer dan 100% in voor onze opdrachtgevers, maar we doen het ook voor onszelf, omdat we gewoon een heel tof vak hebben.

Solliciteren
Ben jij gemotiveerd na het lezen van deze vacature en wil je graag bij ons stage lopen? Mail dan je cv met motivatiebrief naar info@blendermedia.tv o.v.v. stage.

Of solliciteer direct!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 32 MB.

    Scroll naar boven